top of page
13282ADF-187D-41F0-857C-633A9DF4B466.jpg

Meistä

Perheeseeni kuuluu tällä hetkellä aviomieheni lisäksi 5 ihanaa labradorinnoutajaa.

Lapsuudenkotiini on tullut ensimmäinen käyttölinjainen labradorinnoutaja 1998, sen jälkeen meillä on ollut näyttelylinjaisia labbiksia.

Ensimmäinen oma labradorinnoutajani on Bondi. Hän vei minut totaalisesti mennessään "sisään rotuun" ja rakastuin noutajan kanssa harrastamiseen palavasti. Tämän jälkeen oli selvää, että haluan kasvattaa itsekin.

Kasvattajakurssin suoritin jo 2018, mutta kennelnimen "Puustisen" anoin ja sain 2021. Tavoitteenani on kasvattaa terveitä, rodunomaiset piirteet ja taipumukset omaavia labradorinnoutajia.

Kennelnimi Puustisen - tulee "the koirani" lempinimestä: Tyyne P. Puustinen. Tyyne on myös yksi kantanartuistani. Syy, miksi Tyyne on minulle "the koira" on selvä: Tyyne on kaikkea sitä mitä olen ikinä koskaan milloinkaan osannut edes haaveilla labradorinnoutajasta. Miellyttämisenhaluinen, suurella moottorilla varustettu kaunis metsästäjä - toimii niin käyttöön kuin näyttelyihinkin.

Omat harrastukseni koirien parissa ovat: NOME, MEJÄ, näyttelyt, Rally-toko ja uusimpana VEPE. Lisäksi tavoitteenani on suorittaa metsästyskortti sekä aloittaa metsästys 2022-2023.

Toimin koirakouluyrittäjänä sekä koirahierojana Ilmajoella.

Lue lisää Tinttimaisterin.

Olen eläintenkouluttaja (AT) - opiskelija - tavoitteenani on valmistua kesällä 2022

Olen Urheilukoirien fysiikkaohjaaja -opiskelija, tästäkin valmistuminen keväällä 2022

Lisäksi opiskelen Hevostenhierojaksi ja Koirien jäsenkorjausta. Molemmista valmistun näillä näkymin loppuvuodesta 2022.

Meistä / About us: About
bottom of page