top of page
Fiinu3_edited.jpg

Pentu Info

Haaveiletko labradorinnoutajan pennusta? Olisiko teillä mahdollisesti tarjota pennulle harrastava ja rakastava koti?

Pentu INFO: FAQ

Mitä pennun omistajalta vaaditaan?

Jokaisen pennun omistajan tulee käydä kasvattini kanssa virallisissa kuvissa/terveystutkimuksissa koiran ollessa 1-vuotias tai hieman vanhempi. Tutkimuksista saatavat tulokset ovat tärkeää tietoa kasvattajalle rodun jalostusta ajatellen.


Tutkimusten lisäksi edellytän, että kasvattini kanssa käytäisiin muutamissa näyttelyissä ja noutajien taipumuskokeessa (NOU). Nämä kertovat myös arvokasta tietoa kasvattajalle jalostuksen jatkoa ajatellen.

Mitä tulee ottaa huomioon pentua kysyessä?

Mieti onko labradorinnoutaja sinulle sopiva rotu. Tutustu rotumääritelmään. Meille voi myös tulla tutustumaan rotuun jo ennen mahdollisen pennun syntymää.

Laita minulle sähköpostia, jossa kerrot itsestäsi sekä millaisen kodin tarjoat pennulle. Mitä haluaisit harrastaa pennun kanssa ja oletko valmis sitoutumaan koiran eliniäksi erittäin aktiiviseen ja varmasti sinua rakastavaan noutajaan?

Saanko valita pennun itse?

Kasvattajana valitsen pentueesta jokaiselle sopivan pennun. Pennun valintaan vaikuttaa tulevaisuuden suunnitelmat sekä harrastaminen uudessa kodissa.

Minä, kasvattajana, olen sitoutunut vastuulliseen koirankasvattamiseen. Kasvattajan tuki on saatavilla koko koiran eliniän ja toivoisinkin kuulevani teistä myös jatkossa. Perustan jokaiselle pentueelle oman ryhmän Facebookiin. 


Jos kaikesta huolimatta jostain syystä eteen joskus tulisikin tilanne, että teidän pitäisi luopua kasvatistani, olen valmis auttamaan uuden kodin etsinnässä. 

Milloin voin hakea pennun ja mitä pennun mukana tulee?

Pennut luovutetaan AIKAISINTAAN 7 viikon ikäisinä. Pennut on luovutushetkellä sirutetut, madotetut ja eläinlääkärin tarkastamat sekä rekisteröity Kennelliittoon.

Pennun mukana saat pentupaketin, joka sisältää pennun hoito-ohjeet, penturuokaa, pillin, noutajahihnan ja lelun. Tämän lisäksi pennuille järjestetään pentukurssi etänä.

Lisäksi liitän pennun omistajat Labradorinnoutajakerhon jäseneksi ensimmäiseksi vuodeksi. 

Ota yhteyttä
Contact

Thanks!

Pentu INFO: Contact
bottom of page